| Результати опитування: Середовище рабочого столу в *NIX | |||
| KDE |
|
6 | 33,33% |
| Gnome |
|
11 | 61,11% |
| Flux |
|
1 | 5,56% |
| Голосували: 18. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
|
|
Параметри теми | Пошук у цій темі | Параметри перегляду |
|
Новачок
|
Я використав деякий час sawfish, непоганий wm. Особливість його в тому що можна легко сконфігурувати гарячі клавіші на виконання самих різних функцій. Системного лотка у нього немає, тому можна запустити або gnome-panel або kicker
Але от останнім часом вирішив потестити красиво КДЕ 4.2.2 і залишився на ньому: D |
|
|
|
|
Головний модератор
|
Gnome + Куб + гаджети від google
P.S. Хтось знає чи можна паралельно поставити старішу версію xorg з можливістю вибору при завантаженні яку версію обирати? Для нового немає пропріарених драйверів не існує, з дефолтними драйверами не можливо пограти, здається проблема в підтримці olpengl. Мова йде про дві карти Radeon x1950pro. |
|
|
|
|
Просунутий
|
Ну зараз я на четвертих кедах, і нікаплі щось в мене не покращилася про них думка). Мені реально подобались 3 кеди ще колись давно ставив, але потім спробував бета четвертих і мене аж верне, і як на мене кращими вони не стали. Реально туплять саме їх бока із оновленнями/невідповідністю деяких репів. Я хоча і поважаю дядюшку Торвальдса, але гном зараз реально стабільніший. У кдє що круто це їхні проги, багато з них в рази кращі за гномівські імхо.
Флуксбокс у нас на компах в універі стоїть, якщо вже прям дуже верйозні напряги із ноутом то радив би його ставити скажімо під паппі лінукс або слаку. Але це все імхо звичайно, холівар ніхто не відміняв). |
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | Пошук у цій темі |
| Параметри перегляду | |
|
|
| Зворотній зв'язок - HackUA - Український Форум Веб-Безпеки - | - |