|
Просунутий
|
Цитата:
Моя версія убунти 9.10 Кармік Коала. Історія така: Нам провели кабель і дали налаштування ІР ххх.ххх.100.17 Gateway xxx.xxx.100.10 Dns = xxx.xxx.100.10. В мене укр. локалізація, так шо буду розказувати як в мене) Спочатку я налаштував собі настри для кабеля, а потім 1) Права кнопка по значку "Мережеві з'єднання" 2) Бездротовий 3)Додати 4)Режим Ad-hoc ->Налаштування IPv4 Метод: Автоматично (DHCP) тільки адреси Сервера DNS: xxx.xxx.100.10 Шукати домени: xxx.xxx.100.10 Це залежить від оператора, так що пробуй, експерементуй і перемагай=) До речі є плюси і мінуси цього методу. Плюс (головний плюс)): можна сніфати весь трафік(але тссс... сусідам лиш не кажіть=))) Мінус: на відміну від своїх сусідів, Ви прив'язані до кабеля( Але пам'ятайте про сніфінг=)))) |
|
|
|
|
|
Новачок
|
[Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
[Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!] [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!] |
|
|
|
|
Головний модератор
|
Кілька днів мучився з цією проблемою, перепробував скрипти та редагування iptables, виявилось що потрібно було прописувати ні іншому комп'ютері DNS-сервер).
[Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!] - автоматично генерує скрипт відповідно до внесених даних, хоча особисто вважаю що "правильніше" редагувати iptables. P.S. Хтось знає як реалізувати авторизацію до провайдера для підключення до інтернету, перловські та сішні скрипти не працюють? |
|
|
|
|
Адміністратор
|
Цитата:
В інтернеті є подібні скрипти для підключення к інтернету, але інколи потрібно їх переробити для себе. |
|
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | Пошук у цій темі |
| Параметри перегляду | |
|
|
| Зворотній зв'язок - HackUA - Український Форум Веб-Безпеки - | - |